Een affiliate shop beginnen om geld te verdienen via internet

Geplaatst op 05-05-2022

Categorie: Computer en internet

Wilt u een affiliate shop beginnen om zo geld te verdienen via internet, dan is dat prima te doen. U kunt zich registreren bij een affiliate platform en zo de juiste links tot uw beschikking krijgen. Deze affiliate links kunt u binnen uw affiliate webwinkel plaatsen, zodat een bezoeker kan doorklikken naar de website waarop een product kan worden gekocht. Een knop om op deze wijze een product aan te schaffen, wordt bij ieder product binnen uw affiliate winkel weergegeven.

Het script van Vrolijk Internet Services maakt het voor u uiterst eenvoudig om een affiliate winkel te beginnen. Het script bevat alle benodigde onderdelen voor het starten met affiliate marketing via uw eigen webwinkel. Zo kunt u gemakkelijk inloggen binnen het beheerpaneel van het script om aanpassingen binnen uw webshop aan te brengen. U kunt zelf bepalen uit welke rubrieken uw webshop bestaat en hoe de producten binnen deze rubrieken worden ingedeeld.

Ook is het heel eenvoudig om extra pagina’s toe te voegen. U kunt binnen het beheerpaneel een onbeperkt aantal extra pagina’s aanmaken. Bijvoorbeeld pagina’s met extra informatie over de producten.

Producten van diverse affiliate platformen zoals Tradedoubler en Daisycon kunnen geautomatiseerd worden ingeladen met het script van Vrolijk Internet Services. Hierdoor kost het toevoegen van nieuwe producten u weinig tijd. U voegt een nieuwe product feed eenmalig toe in het script en vervolgens zal deze periodiek worden verwerkt. Als er nieuwe producten zijn toegevoegd in de feed, zullen deze ook automatisch binnen uw affiliate shop worden toegevoegd. Een nieuw product zal automatisch binnen uw webshop zichtbaar worden met de juiste prijs en met de juiste productinformatie.

Het script kan uitgebreid worden met extra functies. Zo is er een uitbreiding verkrijgbaar waarmee u de rubriekindeling van een adverteerder 1-op-1 kunt overnemen. U hoeft dan niet alle rubrieken zelf aan te maken. Ook kunt u een uitbreiding aanschaffen waarmee u een zoekfilter voor merken kunt toevoegen in de zijbalk.